Prohlížíte si: LabuznikCeliak.cz / Těstoviny, cereálie, pochutiny / Hraška na zahušťování bez lepku

Hraška na zahušťování bez lepku

Hraška na zahušťování bez lepku
Hraška na zahušťování bez lepku

  • Ceny uvidí jen přihlášení zákazníci
  • Dostupnost: Skladem

Hrachová směs Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.

Hraška je vhodná jako pojivo v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.

Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.

Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.

Hmotnost: 250 g

 

Nahoru

Copyright © 2024 Labužník Celiak, všechna práva vyhrazena | Výroba webu © 2013 Top Digital Group s.r.o.

Veškeré zde uvedené materiály (fotografie, texty) nelze šířit a používat bez svolení autora.
Bezlepková pekárna a cukrárna. Pečeme čerstvé pečivo, chléb, rohlíky, dalamánky, koláče, moučníky, dorty - vše bez lepku a z kvalitních surovin.