Prohlížíte si: LabuznikCeliak.cz / Těstoviny, cereálie, pochutiny / Hraška na zahušťování bez lepku
Hraška na zahušťování bez lepku
Hrachová směs Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Hraška je vhodná jako pojivo v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Složení: hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Hmotnost: 250 g